Cookie Præferencer

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere

Kategorier Proces Fordele

Opret bruger Login

Digital markedsføring

Velkommen til Dojo – stedet hvor alverdens opgaver inden for bl.a. digital markedsføring kan blive løst. For virksomheder fungerer Dojo som en digital platform, hvor man nemt kan oprette digitale opgaver, hvortil der vil blive tilsendt et tilbud med en løsning og en pris tilbage. Tilbuddet i sig selv vil selvfølgelig være uforpligtende, gratis og af høj kvalitet.

Men hvad er Dojo sådan helt præcis?

Jo, Dojo er en platform er et dansk mekka for kompetencestærke unge, der helt eller delvist har fået deres evner og viden gennem interesse, passion og løsning af komplekse opgaver. Det vil sige, at talenterne er valgt på valgt på baggrund af deres kompetencer – ikke uddannelse. Hos Dojo bliver erfaring og kvalifikationer vægtet over uddannelse.

For dig og din virksomhed er Dojo en platform, der kan hjælpe jer virksomhed til at blive set, hørt og ikke mindst opdaget ved online marketing. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Om du vil ses gennem Facebook-annoncering, opdages på Google med Google Ads eller har behov for en omfangsrig digital strategi med alt inklusiv, så har Dojo den helt rigtige opgaveløser og løsning til din virksomhed. Det lægger vi hovedet på blokken for.

Vi siger ikke, at Dojos unge digitale talenter kan alt - men de kan alt, hvad der kræves for at løse lige netop din digitale markedsføringsopgave.

Hvad kan Dojos unge digitale talenter inden for online marketing?

Med udgangspunkt i de elementer, der knytter sig til digital markedsføring, favner de digitale talenters kompetencer bredt. Herudover findes der dog også digitale talenter med flair og talent for grafisk design, hjemmeside- eller app-udvikling , mv. - en mere udtømmende liste over digitale kompetencer kan findes på Dojos hjemmeside, men lad os tage udgangspunkt i Dojo-talenternes kompetencer inden for digital markedsføring:

Digital strategi som led i online markedsføring

Hvad er digital markedsføring overhovedet? Som udgangspunkt er markedsføring alt det, der ikke indgår i den konkrete produktion, men stadig bidrager til at øge afsætning og omsætning af et produkt. Online marketing er derfor, hvordan en virksomhed kan forsøge at skaffe flere kunder ved at markedsføre sig online og digitalt.

Det kan være essentielt at lægge en digital strategi for, hvordan det vil være mest effektivt at skaffe kunder online. Digital markedsføring er nemlig et bredt udtryk. Det kan både indebære at købe annoncer på Google, Facebook eller andre hjemmesider, men ligeledes at få lavet videoer, der kan florere på virksomhedens profil på sociale medier.

At skabe en synergi mellem de elementer, der gør en virksomhed unik, og de digitale muligheder inden for markedsføring er derfor et vigtigt skridt at tage som virksomhed.

For den unikke virksomhed har brug for en unik strategi. Og dette står et digital talent klar til at hjælpe med.

At kreere en unik digital strategi samt at eksekvere denne har Dojo-netværket nemlig adskillige talenter, der kan udføre - til priser, som målt på talenternes erfaring og evner, forekommer ganske overkommelige.

SEO-konsulent – Bliv det første dine kunder ser på Google

SearchEngineOptimization. Eller på dansk søgemaskine-optimering. Inden for online marketing er SEO et af de vigtigste værktøjer at benytte. Med Dojo kan du finde dygtigste danske digitale talenter, der kan hjælpe dig med SEO og andre Google-relaterede opgaver.

Helt konkret er SEO et værktøj, der kan hjælpe dig og din virksomheds hjemmeside med at rangere højere på konkrete Google-søgninger. SEO er derfor et værktøj, din virksomhed med fordel kan benytte. Men SEO er ikke ligetil. Det er nemlig et ganske komplekst og alligevel simpelt værktøj.

Om en virksomheds hjemmeside ligger øverst på første resultatside eller nederst på syttende side afgøres ud fra en lang række faktorer, såsom interne links, søgeordsdensitet og hitrate. Disse og langt, langt flere faktorer indgår i Googles algoritme, der rangerer hjemmesider i søgeresultaterne.

Men hvordan kan SEO bidrage til markedsføring af din virksomhed?

Google er gennem tiden blevet en kilde til næsten al viden og information – og ikke mindst en populær en af slagsen. Googles information indebærer alt fra, hvad hjemmesideoptimering hedder på engelsk (’website optimization’, forresten) til hvor stor en andel, der fandt et produkt i en butik gennem søgemaskiner (44 pct., hvis det også vækkede din interesse).

Men herudover fungerer Google også som nutidens fiskemarked i digital version. Langt størstedelen af unknown bruger Google til at finde de produkter, de efterspørger, og de virksomheder, der tilbyder dem. Dette gør derfor din virksomheds placering på Google oppe omkring altafgørende for din markedsføring. Og netop en højere placering kan Dojo’s SEO-talenter hjælpe dig og din virksomhed med.

Flere i Dojo’s talentnetværk excellerer nemlig i SEO og viden om at skaffe kunder gennem Google.

Hvordan kan SEO bidrage til markedsføring af din virksomhed?

Google er gennem tiden blevet en enestående kilde til næsten al viden og information – og ikke mindst en populær en af slagsen. Googles information indebærer alt fra, hvad hjemmesideoptimering hedder på engelsk (’website optimization’, forresten) til hvor stor en andel, der fandt et produkt i en butik gennem søgemaskiner (44 pct., hvis det også vækkede din interesse).

Men herudover fungerer Google også som nutidens gedemarked i digital version. Omtrent halvdelen af alle kunder bruger Google til at finde de produkter, de efterspørger, og de virksomheder, der tilbyder dem. Dette gør derfor din virksomheds placering på Google oppe omkring altafgørende for din markedsføring. Og netop en højere placering kan Dojos SEO-talenter hjælpe dig og din virksomhed med.

Men herudover fungerer Google også som nutidens gedemarked i digital version. Omtrent halvdelen af alle kunder bruger Google til at finde de produkter, de efterspørger, og de virksomheder, der tilbyder dem. Dette gør derfor din virksomheds placering på Google oppe omkring altafgørende for din markedsføring. Og netop en højere placering kan Dojos SEO-talenter hjælpe dig og din virksomhed med.

Flere i Dojos talentnetværk excellerer nemlig i SEO og viden om at skaffe kunder gennem Google.

Skaf kunder gennem Facebook-annoncering

Vi bruger Facebook til næsten alt; at blive underholdt af kattevideoer, dele feriebiller og sågar finde bolig.

Men herudover er Facebook gennem tiden blevet en afgørende markedsføringsplatform netop grundet den store mængde potentielle kunder, der flere gange dagligt bruger Facebook. Facebook indsamler en enorm mængde data, som kan benyttes til at forstå kunders adfærd og benytte det i egen markedsføring. Derfor kan Facebook-annoncering være et afgørende værktøj til at skaffe din virksomhed flere kunder.

Men at få annoncer på Facebook og især at få Facebook-annoncer til at dukke op hos de mest oplagte kunder, vurderet ud fra data, er ligeledes en kompleks omgang, der kan kræve en stor mængde viden og forarbejde.

Dojos netværk har flere unge digitale talenter, der allerede besidder den nødvendige viden og kan udføre både forarbejdet og hele eksekveringen af Facebook-annoncering - til bestemt overkommelige priser.

Men hvad er Dojo sådan helt præcis igen?

Siden 2015 er Danmarks mest vidensbegærende, unge talenter blevet samlet i ét netværk, der har nu fået en platform; Dojo. Så uagtet om din virksomhed har digitale markedsføringsopgaver, der kræver viden, evner, rådgivning eller ligefrem naturtalent, så kan vi garantere, at den rigtige løsning findes på Dojo. Nemt og hurtigt.

Dojos vision er at bygge bro mellem autodidakte digitale talenters kompetencer og erhvervslivets udfordringer.

For virksomheder fungerer Dojo som en digital platform, hvor man nemt kan oprette gigs hvortil der vil blive tilsendt et tilbud med en løsning og en pris tilbage. Tilbuddet i sig selv vil selvfølgelig være uforpligtende og gratis.

Over Dojo vil er du løbende i kontakt med det talent, der er blevet tildelt opgaven. Her vil talentet også løbende indsende udkast, forslag og idéer, som I kan diskutere.

Hvis du ønsker at få hjælp af et digitalt talent med online marketing, så tryk her.