Cookie Præferencer

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere

Kategorier Proces Fordele

Opret bruger Login

Foto og video

Velkommen til Dojo - Platformen hvor Danmarks digitale talenter kan hjælpe dig og din virksomhed med fotografi og videoproduktion. Nemt, hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

Hvad er Dojo?

Siden 2017 er en lang række af digitale talenter blevet samlet på platformen Dojo.

Dojo er derfor en platform, hvor virksomheder kan få løst alt fra deres tekniske hverdagsproblemer til at få lavet større projekter. Alt sammen med udgangspunkt i, at du og din virksomhed kan koncentrere sig om sine kerneopgaver, men stadig forvente høj kvalitet.

Visionen med Dojo er derfor at bygge bro mellem erhvervslivets digitale opgaver og unge, autodidakte talenter. Det eneste, det kræver fra virksomhederne, er, at de indsender et gig med den opgave, de ønsker løst. Under 24 timer senere vil Dojo have fundet et digitalt talent, der passer mest optimalt til lige netop din opgave. Herfra vil du modtage et uforpligtende, gratis tilbud, hvorefter det digitale talent skaber et slutprodukt af høj kvalitet.

Vi siger ikke, at Dojos digitale talenter kan alt – men de kan alt, hvad der kræves for at løse lige netop din opgave.

Hvad kan Dojos talenter med videoer og billeder?

Om du har brug for billeder til din hjemmeside, produktbilleder eller en hel videogennemgang af din virksomhed, så har Dojo et talent, der kan hjælpe dig og din virksomhed. Selvom vores digitale talenter er unge, kan vi love, at de er opgaven voksen.

Hvis de opgaver herudover kræver andre kompetencer, så har Dojo et bredt udvalg af talenter med digitale kompetencer. Så hvis dine billeder eksempelvis skal hjemmeside, der slet ikke er lavet endnu, så kan du trygt tilføe dette til dit gig.

Med lad os give dig en overordnet gennemgang af, hvad du kan forvente at kunne få løst opgaver inden for fotografi og videoproduktion:

Hjælp til videoproduktion

Det virker vel egentlig ganske overkommeligt. For mange vil det blot være at tænde telefonens kamera og trykke på optag. Dog ender kvaliteten af den endelige video ofte med at være et produkt af simpliciteten af videoproduktionen.

Hvis man skal have en video, hvor kvaliteten alene vil kunne tiltrække kunder, kræver det stor indsigt i den enorme kompleksitet, der findes i videoteknikker. For videoproduktion er nemlig så meget mere end blot at holde et kamera.

Det kræver indsigt i farver og farvekombinationer.

Det kræver indsigt i lys.

Det kræver indsigt i lyd.

Det kræver indsigt i videoredigering.

Og ikke mindst kræver det utrolig mange timers træning at mestre – og utrolige mængder timer har Dojos digitale talenter i sandhed brugt på at dygtiggøre sig.

Så koncentrér dig om det, som du er bedst til - og lad Dojos digitale talenter stå for videoproduktionen og måske den digitale markedsføring af dine nye videoer.

Du vil løbende kunne være i kontakt med det digitale talent over Dojo. Her vil du også løbende modtage udkast og forslag, som I sammen kan diskutere.

Reklamevideo til alle platforme

Hvis din virksomheds digitale markedsføringsstrategi indebærer at have reklamevideoer, så kan Dojos talenter i høj grad hjælpe jer.

Om du ønsker en video, der skal florere på din virksomheds profil på sociale medier, en reklame, der skal på TV eller noget helt tredje, kan Dojo hjælpe dig med at finde det talent, der sidder med de helt rigtige idéer til lige netop dine behov.

Så hvis du mangler en billig, men flot reklamevideo, så har du fundet det helt rigtige sted.

Du kan se Dojos egen reklamevideo på hjemmesiden for at få et indblik i niveauet for reklamevideoer.

Skal du bruge en musikvideo

Hvis du står i den situation, at du har et stykke musik, du mener, kræver en visualisering, så kan Dojos talenter ligeledes hjælpe dig.

Dojos digitale talenter kan nemlig også bruge deres evner inden for videoproduktion til at skabe dig den fede musikvideo, du drømmer om – til billige penge. Dojos talenter har flair for originalitet og ekstraordinære løsninger, så din musikvideo kan skille sig ud fra mængden.

Lej en fotograf

Foruden videoproduktion har du også mulighed for at skaffe dig en fotograf gennem Dojos platform. Hvis dit gig på nogen måde indebærer fotografering har Dojo-netværket adskillige talenter, der kan tage billeder i regn, i solskin, i dit hjem, på dit kontor, i et studie eller hvor end, du ønsker.

Der findes ingen begrænsninger for, hvad du kan tillade dig at forvente af Dojos digitale talenter, når det kommer til fotografering. Det gælder ligeledes for typen af billeder, du ønsker at få taget. Men den type billeder, som du især vil kunne forvente, at Dojos digitale talenter mestrer, er:

Produktbilleder – elegant og billigt

En af de mest afgørende elementer for en webshop er gode produktbilleder. Når en forbruger shopper på en webshop, er det for mange vigtigt, at der forekommer troværdige og tiltrækkende billeder af produktet.

I stedet for at bruge tid og ressourcer på selv at sætte sig ind i fotografering, hvilket kamera, der skal investeres i, hvor man tager billedet og meget andet, så lej en af Dojos dygtige fotografer - Og endda til en billig pris.