Cookie Præferencer

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere

Kategorier Proces Fordele

Opret bruger Login

Grafisk design

Velkommen til Dojo – platformen, der bygger bro mellem erhvervslivets tekniske udfordringer og unge, kompetente digitale talenter. Her kan du og din virksomhed få løst alverdens opgaver bl.a. inden for grafisk design.

Hvad er dojo

Inden vi begynder at beskrive, hvad du og din virksomhed kan få løst af grafiske design-opgaver med Dojo, så får du lige en kort introduktion til konceptet for Dojo.

Dojo udspringer af et netværk af autodidakte, digitale talenter, der står på spring for at løse danske virksomheders digitale hovedpiner.

Virksomheder kan oprette gigs, der kan indebære alt fra [hjemmesideoptimering](/udvikling/#1), rådgivning og ja, grafisk design. Og meget andet selvfølgelig - den samlede liste over kompetencer kan du finde på Dojos hjemmeside.

Inden for 24 timer modtager du et gratis og uforpligtende tilbud. Hvis du vælger at tage imod tilbuddet, vil du løbende kunne være i kontakt med dit digitale talent. Over Dojo kan i udveksle udkast, forslag og idéer.

Dojo kvalitetsgaranterer slutproduktet. Det er din garanti for et slut produkt af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi siger ikke, at Dojos digitale talenter kan alt – men de kan alt, hvad der kræves for at løse lige netop din opgave.

Men konkret, hvad kan Dojos talenter med grafisk design?

Når man har brugt så mange timer på at udfolde og udfordre et naturtalent, så ender man som regel med at blive rigtig dygtig. Og det er Dojos digitale talenter til grafisk design. Men lad os alligevel lave en konkret gennemgang af, hvad Dojos talenter især mestrer inden for grafisk design.

Logo-design

Et logo er det, der kendetegner en virksomhed. Det er det emblem, der symboliserer en virksomhed. Det er det symbol, der skal virke genkendende for forbrugeren.

Logoer er for virksomheder ikke nødvendigvis for sjov. Det er for mange virksomheder en større videnskab at kreere det helt rigtige logo til netop deres virksomhed, da det på sigt ikke kan udelukkes at have effekt på virksomhedens gøren og væren.

At kreere et logo er derfor langt mere end blot at have evner i et grafisk design-program. Det kræver en højere grafisk forståelse, evner til at skabe noget genkendelig og forståelse for, hvordan man opsummerer en virksomheds visioner i ét stykke grafik.

Så hvis du søger en billig grafisk designer, der har de nødvendige evner til at kreere et logo til din virksomhed, så er du endt det rette sted: Dojo.

Animationer til f.eks. bannerreklamevideo

Udover at det kræver en ekstraordinær sans for detaljen, grafisk forståelse og tekniske evner, så er opgaven også mere kompleks end som så.

Det er nemlig ikke blot nødvendigt at kunne lave et flot grafisk design i ét program, du skal tilmed også bruge endnu et program for at kunne få grafikken til at bevæge sig. Programmer, der er langt tungere, og hvor det især kræver mange timers træning at mestre.

Så hvis du vil undgå flere timers tungt animationsarbejde og heller ønsker en freelance grafisk designer til flere opgaver eller én billig grafisk designer til en enkelt opgave, så kan vi varmt anbefale dig at oprette et gig på Dojo. Vi garanterer, at kvaliteten vil være i top og til en billig pris.

Brochurer med produkter eller budskab

En god og populær måde at samle en virksomhedsbeskrivelse af et produkt, en produktserie eller tjenesteydelser i en samlet reklamepublikation er med brochurer. Herudover er brochurer nemme at uddele, sprede eller på anden vis gøre tilgængelige for potentielle kunder.

Man skelner gerne mellem to former for brochurer; produktbrochurer og imagebrochurer.

En produktbrochure er en grafisk fremstilling af et produkt, hvor man med grafisk forståelse kan placere priser, beskrivelser og USP’er (Unique Selling Points) steder, hvor det vil være mest fordelagtigt.

En imagebrochure er noget virksomheder bruger til at spreder deres budskab, filosofi eller vision for på denne måde at fremstå tiltalende for læsere og gøre disse til potentielle kunder.

Begge typer af brochurer vil i elektronisk udgave med fordel kunne indgå i eksterne nyhedsbreve, hvilket Dojos digitale talenter ligeledes kan hjælpe dig med.

Derfor kan brochurer være en effektiv måde for at skaffe kunder eller sprede din virksomheds budskab på, hvilket flere af Dojos talenter kan hjælpe med.

Mulighederne er mange

Så hvis du står med en omfangsrig grafisk design-opgave, kan vi love, at du vil kunne få et resultat, der er af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Blot opret et gig og du er i gang. Helt uden bøvl og bureaukrati.