Cookie Præferencer

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere

Kategorier Proces Fordele

Opret bruger Login

Tekstforfatning

Velkommen til Dojo – stedet hvor alverdens digitale udfordringer kan blive løst.

På Dojo er der over de seneste par år samlet en gruppe unge, kompetencestærke talenter med flair for digitale opgaver.

Udover at være en slags mekka for digitale talenter er Dojo også muligheden for virksomheder til at få løst enhver digital udfordring. Dette er især med udgangspunkt i, at slutproduktet eller løsningen skal være af høj kvalitet og alligevel til en overkommelig pris.

Processen er enkel, hurtig og nærmest ubureaukratisk. Du opretter en opgave, hvorefter Dojo inden for 24 timer finder det rette digitale talent til lige netop din opgave. Herfra vil du blive tilbudt et gratis, uforpligtende tilbud.

Dojo kan derfor give din virksomhed muligheden for at koncentrere sin om sine kernekompetencer og -opgaver, mens et digitalt talent klarer ærterne.

Hvad kan Dojos talenter inden for tekstforfatning?

Dojos talentnetværk består af over 300 digitale talenter, hvis evner spænder langt bredere end blot tekstforfatning. Så vi tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at du med sikkerhed kan indsende en opgave uagtet omfang, kompleksitet og påkrævede evner. Netop denne slags opgaver har i allerhøjeste grad været med til at skabe disse digitale talenter.

Og en del af disse er dygtige tekstforfattere. Om du har specifikke krav til hvert enkelt afsnit, ord eller tegn eller om du ønsker en selvkørende freelance tekstforfatter, så lover vi, at der er et digitalt talent for dig.

Vi siger ikke, at Dojos unge digitale talenter kan alt - men de kan alt, hvad der kræves for at løse lige netop din opgave.

Men her får du et overblik over, hvad Dojos talenter kan inden for tekstbehandling:

SEO-tekst til hjemmesider

Noget af det mest afgørende for en virksomhed er dets placering på Google. Hvis du ønsker en mere uddybet version af, hvad Dojo-talenter kan med SEO, kan du finde det andetsteds på Dojo.dk. Men lad os alligevel lige gennemgå et par af hovedpointerne her.

SEO er et værktøj, man kan benytte til at få sin virksomheds hjemmeside til at rangere højere på Google. Lige netop at rangere højere på Google kan være afgørende for din virksomheds salg, da de fleste benytter Googles søgemaskine til at finde de produkter, de efterspørger og de virksomheder, der tilbyder dem – undersøgelser siger hele 44 pct.

At få hjemmeside eller en konkret underside til at rangere højt på Google kræver en stor mængde arbejde og en endnu større mængde viden. Google rangerer nemlig hjemmesider ud fra et kompleks sammenspil af en lang række faktorer, såsom søgeordsdentitet, hitrate, mv.

Så hvis du ønsker at skaffe flere kunder online, så er et SEO-talent fra Dojo et rigtig godt sted at starte.

Tekstforfatning til hjemmesider

Hvis du søger en tekstforfatter, er du i endnu højere grad endt det rigtige sted.

Tekster er hjemmesiders primære måde at kommunikere med dens besøgende på. Tekster kan være fængende, tiltrækkende, med flow, nydelige, fangende og meget, meget mere. Men herudover kan de også være kedelige, uinspirerede, fyldt med fejl og meget andet.

Hvis du ønsker, at din virksomheds hjemmesides tekster er nogle af de superlativerne, der først blev nævnt, så kan vi varmt anbefale Dojos dygtige tekstforfattere.

Hertil vil Dojos tekstforfattere også kunne hjælpe dig med andre former for tekstbehandling til din hjemmeside, hvor især slogans er noget, hvor Dojos digitale talenter især brillerer.

Herudover kan du selvfølgelig få lavet videoer, få taget billeder og meget andet på Dojo. Så længe du beskriver det i dit gig, lover vi, at et eller flere Dojo-talenter kan levere varen.

Nyhedsbreve – enkelt, daglige, ugentlige, månedlige, årlige

Mange virksomheder benytter sig af både interne og eksterne nyhedsbreve som en del af deres kommunikationsstrategi.

Nyhedsbreve kan både være en del af en virksomheds CRM-system, men ligeledes blive benyttet til at informere medarbejderne om virksomhedens ve og vel.

Nyhedsbreve kan også blive brugt til at sikre kundeloyalitet ved at sende mails ud til tidligere kunder med nye produktserier eller tilbud.

Det, der især gør nyhedsbreve geniale er, at de udover tekstbehandlingen ikke kræver særligt meget arbejde, men stadig kan være en nem genvej til øget kundeloyalitet.

Hvor nogle virksomheder har en studentermedhjælper ansat næsten udelukkende til at skrive nyhedsbreve, tilbyder Dojo i stedet et billigere alternativ og forventeligt af samme kvalitet.

Netop grundet nyhedsbreves popularitet har en stor del af Dojos talentnetværk allerede prøvet kræfter med at skrive nyhedsbreve og ved deraf, hvad det indebærer, kræver og ikke mindst, hvad der forventes.

Du vil derfor roligt kunne indsende et gig med nyhedsbreve og forvente, at kvaliteten på slutproduktet er i top.

Translatører til… ja, at oversætte

Indtil 1. januar 2016 var translatør en beskyttet titel, men siden da har der ikke eksisteret restriktioner på om man har måtte kalde sig translatør eller ej. Og translatør er netop noget, flere af Dojo digitale talenter kalder sig. Vi hjælper både med sprog som dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, spansk, grønlandsk og mange flere.

Hvis du sidder med længere stykker tekst og har behov for at få dem oversat til et andet sprog, så opret et gig på Dojo og får et tilbud om at få det oversat af en af Dojos digitale talenter.