Cookie Præferencer

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere

Kategorier Proces Fordele

Opret bruger Login

Udvikling

Velkommen til Dojo – stedet hvor Danmarks digitale talenter kan hjælpe dig og din virksomhed med jeres digitale hovedpiner - f.eks. med programmering og udvikling. Hvis du sidder med et problem, ønsker en løsning, leder efter de rigtige kompetencer eller på anden vis vil have en webudviklings-opgave løst, så er du i sandhed endt på den rette side. Eller rettere skrevet er du endt på den rette platform, nemlig Dojo.

Hvad er det her Dojo egentlig?

Dojo fungerer som en digitalt bindeled mellem erhvervslivets tekniske udfordringer og unge, autodidakte talenter.

Dojo er derfor en slags mekka for digitale talenter, der grundet egeninteresse og naturtalent har udviklet kompetencer, der har gjort dem kvalificerede nok til at kunne løse større, komplekse opgaver inden for webudvikling – og samtidig gør det til i særdeleshed konkurrencedygtige priser.

Virksomheder vil have mulighed for at indsende opgaver, hvorefter der vil blive tilsendt et uforpligtende og gratis tilbud.

Så hvis du eller din virksomhed skal have lavet en webshop, en hjemmeside fra bunden eller udviklet en app, så har Dojo garanteret det digitale talent, der har de nødvendige kompetencer inden for app-udvikling, CSS, HTML, you name it.

Vi siger ikke, at Dojos unge digitale talenter kan alt - men de kan alt, hvad der kræves for at løse lige netop din webudviklingsopgave.

Hvad kan Dojos talenter inden for udvikling?

Dojos digitale talenter kan først og fremmest langt mere end blot hjemmeside- og app-udvikling. Hvis du ønsker at finde en mere udtømmelig kompetencer, så findes den på Dojo.dk. Det er ligeledes muligt at få et helt team af Dojo-talenter til at udføre en større omfangsrigs opgave, hvor en kombination af disse kompetencer vil være nødvendige. Men lad os gennemgå hvilke opgaver inden for udvikling, du vil kunne forvente at få løst ved at bruge et Dojo-talent.

Content og lækkert indhold på din hjemmeside

Hvis du, din app eller din hjemmeside behøver hjælp til selv de mest banale ting, såsom at rykke en grafik, flytte en tekstboks eller andre mindre opgaver, så vil Dojos talenter kunne udføre dette nemt, hurtigt og billigt.

Videreudvikle hjemmeside eller app

Hvis din hjemmeside eller app allerede er gået i luften, men i et vist omfang mangler opdatering og vedligeholdelse, har Dojo et væld af digitale talenter med erfaring inden for videreudvikling af apps og hjemmesider. Dojos talenter vil her kunne bidrage med eksempelvis at få implementeret Google Analytics til din hjemmeside eller imødekomme andre behov, du måtte have.

Ny underside eller landingpage

Hvis den opgave inden for webudvikling, du ønsker løst, kræver kompetencerne til at kreere en ny landingpage eller underside, vil Dojos talentmasse snildt og billigt kunne udføre dette. Hvis du blot indsender et gig, hvor du forklarer, hvad undersiden vil skulle indebære, vil du kunne få et uforpligtende og gratis tilbud inden for et døgn.

Opgaver i WordPress

WordPress er et open source-blogsystem og CMS skrevet i PHP. Det lyder måske kompliceret, men vigtigst er det at forstå, at i WordPress er mulighederne mange. Dojo har et stort netværk af WordPress-talenter, der gebærder sig hjemmevant rundt i systemet. Talenter kan hjælpe med opgaverne, som spænder fra at tilføje det mest simple plugin til at skabe din virksomhed sit helt eget WordPress-tema og meget, meget mere. Det talent, du får tilknyttet, hjælper dig også gerne med rådgivning om at købe en hjemmeside eller lave din egen hjemmeside online.

Oprette en webshop i Shopify

Dojos kompetencenetværk indebærer herudover også flere stærkt kvalificerede unge talenter inden for Shopify. Hvis din virksomhed har behov for at få lavet en original og kreativ (eller simpel) webshop til din virksomhed, vil du nemt og billigt kunne få dette klaret af Dojos digitale talenter. Hvis du hertil ønsker at få taget billeder af dit produkt til din virksomheds webshop, kan du ligeledes leje en fotograf til dette på Dojos platform.

App-udvikling

Apps er over det seneste årti blevet en meget udbredt teknologisk løsning for virksomheder. Og app- programmering er en større videnskab – en videnskab som en stor del af Dojos digitale talenter besidder. Så hvis din virksomhed skal have udviklet en app fra bunden eller søger blot søger rådgivning til udvikling af en app – og ikke mindst ønsker at få gjort dette til betalelige priser - så er Dojo det helt rigtige sted at søge.

Bootstrapede hjemmesider – helt fra bunden

Om du har samtlige idéer til, hvad din hjemmeside skal indebære eller blot ved, at din virksomhed skal have en sådan og deraf søger inspiration, så kan opgaven løses på Dojo.

Når det kommer til de ønsker, du har til din hjemmeside, så håber vi, at du ikke vil lade mulighedernes rammer begrænse dig. De digitale talenter vil kunne skabe alle dine idéer til grafik, design, opsætning osv., så længe du blot forklarer dem.

Du vil ligeledes – som for alle opgaver – kunne være i løbende kontakt med det digitale talent, der får tildelt opgaven og deraf sammen blive enige om de bedste løsninger til lige netop din virksomhed.

De digitale talenter vil både kunne lave frontend og backend til din virksomheds hjemmeside samt lave API-opkoblinger hertil. Slutproduktet garanteres at være professionel, ekstraordinær og originalt.